ראיון עם עמית נשרי  שנערך
  באתר Restpro.co.il
דף הבית >> הקונספט שלנו
הקונספט שלנו          
 
אז מי אנחנו בעצם ומה אנו עושים?
 
היום,כל אחד רוצה להיות שף, יועץ קולינארי, מנהל דגול, מסעדן או אישיות ידועה בתעשיית המזון. אך הדרך לשם ארוכה ומלאת אתגרים,
על מנת להקים עסק משגשג בתחום המזון, דרוש ניסיון וידע רב.
 
 
במדינות רבות בעולם, קיימת מגמה של בקרה ופיקוח, רגולציות, ליווי וייעוץ מקצועי וכמובן הבראת עסקים.כל זה נעשה ע"י יועץ מקצועי,
אשר חוסך עלויות ומיסי "לא ידעתי". בשורה התחתונה, כל הנוגעים בדבר רוצים לעשות את המקסימום במינימום זמן וכסף וכאן נכנס היועץ לפעולה.
 
בלאפיס, אנו מטפלים בנישה רחבה יותר מהמתואר לעיל, מכיוון שבנוסף לכל זאת, לנו יש את הכלים והיכולת לשלב את נושאי התכנון,
בשילוב פיקוח בניית מטבחים וקישור ישיר לעולם הפיננסים.
 
 
בואו ננסה לעשות סדר בדברים... לעומת העולם (לצערי) מדינת ישראל נמצאת עדיין בעידן האבן בכל מה שקשור לתחום הזה– הכול פרוץ,
חוקים חדשים וישנים שאינם תחת פיקוח ממשלתי, פרצות רבות בנושא הבריאות ורווחת העובד (חוק הקופאיות, חוקי עזר עירוניים וכד').
כתוצאה מכך קמים עשרות עסקים ללא תוכנית עבודה וללא כיוון מסודר, עסקים נפתחים באזורים אסורים או במבנים שאינם מיועדים למזון
והרשימה עוד ארוכה...
 
בפועל, אנחנו מתרחקים מהחלום שלנו ומתחילים להיכנס לסיוט יומיומי של מלחמת הישרדות.
חשוב לי לציין כי ישנם מספר מסעדות ועסקים בתחום המזון עם אורך נשימה יציב, נכון ואיכותי. כל זאת מפני שהם פשוט יודעים לעבוד!
 
אז איפה אנחנו משתלבים?
 
קיימת קשת רחבה של נושאים הקשורים לענף ולאו דווקא ישירות למזון,וכאן אנחנו נכנסים לפעולה, לדוגמא:
 
1. יש רעיון, חלום:
כל מה שצריך לעשות מרגע המחשבה הראשונית (הכוונה ובניית קונספט) ועד רגע פתיחת הדלתות בעסק החדש.
 
2. תכנון עסקים:
בתי קפה, מסעדות, ברים, אוכל מהיר, מאפיות, קונדיטוריות, מפעלי מזון, חברות הפצה, בתי אבות, רשויות מקומיות / ממשלתיות
(גנים, בתי ספר, משרד הביטחון)
 
3. בעלי מקצוע:
מהקטן ועד הגדול, שילוט, פרסום, ציוד כבד, בנייה, שיפוץ, אינטרנט ומערכות ייעודיות.
 
4. כספים:
תוכנית עסקית, עלויות מזון, עלויות כוח אדם, עלויות שוטפות, טיפול בחובות אבודים, יעדים- עד 5 שנים.
 
5. משרדי ממשלה ורשויות מקומיות:
רישיון עסק (חדש וקיים), משרד הבריאות, משרד איכות הסביבה, משרד העבודה והרווחה, מכרזים, פיקוח, שכנים, חוזים.
 
6. אוכל:
בניית כל סוגי התפריטים, מרמת אוכל מהיר ועד מסעדת גורמה (כשרה, או לא) ומסעדות קונספט.
 
 
7. תעשייה כבדה:
מערך הפעלה של קו מוצרים, רכש, מיקום, קרנות ממשלתיות, הקמה.
 
 
8. מכרזים:
תעשייה כבדה, גופים ממשלתיים, גופים בינלאומיים.
 
 
9. מערך הדרכה:
שירות ישיר, שירות עקיף, אוכל, מנהל תקין וכד'.
 
ישנם עוד הרבה נושאים בענף המזון שלא הזכרתי, כאשר נשב יחד ונבנה מניפסט, אשר יהיה מותאם לך אישית, נמצא את ההגדרה
המילולית ל"מתכנן מערכות מזון" עבורך.

 
בלאפיס יש לנו את הכלים, הידע והניסיון המוכח והנדרש על מנת לתת לך את כל הפתרונות במקום אחד,
כי מזון זה העסק שלנו.

לפרטים נוספים ויצירת קשר...

 
 


www.lapisltd.com      office@lapisltd.com      פקס:  03-5480161  :Fax     טל':  050-7777078  :Tel    קרית אונו  ת.ד: 606 Kiryat -Ono p.o
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

                                                                                                                   ייעוץ קולינרי | food cost |                                     

רישוי עסקים |

לייבסיטי - בניית אתרים